Followers

20110526

Single ? Well, Allah is looking at you right now and saying; I am saving this person for someone special.

Bismillahirrahmanirrahim~ In The Name of Allah The Most Gracious and The Most Merciful.


Salam to all readers~ =) Waah lamanya saya meninggalkan blog kesayangan demi peperiksaan yang menjelang. Alhamdulillah, saya sudah pun selesai final paper saya. Esok, saya balik ke Selangor. weee. So, dapat draw yang simple2 je malam ni.





Btw, masa saya final, saya terlalu men-tumblr kan diri. Boleh lah jenguk tumblr saya untuk tengok banyak lagi gambar-gambar yang cantik.  =)


p/s: bagi skejap saya dengar lagu dekat belog ni, huk huk, nanti saya unable kan autoplay. Syukran Jazilan Kathiran sebab menunggu. Next time, saya update lagi.


p/s/s: sorry lah update simple je ni, sangat simple. sebab tak nak y'all tertunggu-tunggu. jangan lah ambik mesej cinta kecil je ye, ambil mesej cinta yang LEBIH BESAR. Jika Allah mengizinkan, saya akan update sesuatu yang lebih berat, Insyaallah. Actually, saya masih penat lagi huhu. Thanks for visiting here=). 

Syukran Jazilan for reading

47 patient (s) need treatment:

haky husky said... REPLY

Tak sangke bukak komputer malam2 buta nie dapat ilmu.Alhamdulillah ..terima kasih banyak-banyak sensei . baru tersedar dari lamunan jiwa nie.hihi

TantePiya said... REPLY

tq dr! terubat hati.. hehe :)

NuRuLiZzATi kHaLiD said... REPLY

larat awak eh fara buat benda2 camni..saya lepas exam dah tak larat..kemas2 barang..har3!!
btw, best..tetibe nak cakap, grateful to be single..ha3

~Dr.CiNta~ said... REPLY

@haky husky

sensei? eish, jauh lagi tu; insyaallah ilmu kita share-share supaya dapat upgrade lagi~ =)

~Dr.CiNta~ said... REPLY

@TantePiya

welcome ! =)

~Dr.CiNta~ said... REPLY

@NuRuLiZzATi kHaLiD

actually taklarat pun hikhik ^___^ tapi tetibe nak draw something~

Mrs White said... REPLY

awesome ! cool ! sgt2 suke :)

Mrs White said... REPLY

best best best :)

Puteri Iqa Izyan said... REPLY

suka gila entri ni.
sekurangnya berkesan kat hati yang tengah single. hehe ^^_

~Dr.CiNta~ said... REPLY

@Mrs White

tengs dear~ =)

~Dr.CiNta~ said... REPLY

@Puteri Iqa Izyan

single itu howtt~ ^___^ don't worry, Allah sedang menulis skrip cinta anda.

amalina fadzil said... REPLY

salam alaik..

entry yg sngt memujuk hati..a'la kulli hal,syukran jazilan ya ukhti
teruskan menulis dan bukak minda n hati suma org.insyaAllah.amin.

Tengku Najwatie said... REPLY

Sukalah baca entri nih :)

~Dr.CiNta~ said... REPLY

@amalina fadzil

insyaallah & syukran~ =)

~Dr.CiNta~ said... REPLY

@Tengku Najwatie

syukran jazilan~ =)

Uwais Al Qarni Bin Mohd Isa said... REPLY

nak copy boleh kan??:)

~Dr.CiNta~ said... REPLY

@Uwais Al Qarni Bin Mohd Isa

boleh je~ =)

Uwais Al Qarni Bin Mohd Isa said... REPLY

tq:)

farhanah said... REPLY

tq...byk bnda yg sy dpt dpd artikel ni..:)

farhanah said... REPLY

trima ksh byk2 ye...ats pkongsian ilmu ini...

Anonymous said... REPLY

saya nak ambik gambr kat tumblr bole tak?

~Dr.CiNta~ said... REPLY

@farhanah

syukra dear~ =) all praises to HIM

~Dr.CiNta~ said... REPLY

@Anonymous

boleh sgt =) amik je~

{she-who-must-not-be-named} said... REPLY

alhamdulillah. suka farra buat post ni :))

Amir said... REPLY

wah, terjawab ape yg terbuku di hati,harap ada lagi post2 yg seperti ini,bersyukur kerana tersempak dgn blog ini.

MiSs YuU said... REPLY

Assalamualaikum.. nak ambek mane2 gambar nak letak kt fb boleh tak? comel sgt la...

aqmahoocyunkqamo said... REPLY

alhamdulillah..1 entry yg terbaik pernah sy bce..well done my frenz..eeh..kite kwn erk..?

~Dr.CiNta~ said... REPLY

@{she-who-must-not-be-named}

syukran =')

~Dr.CiNta~ said... REPLY

@Amir

syukran & insyaallah =')

~Dr.CiNta~ said... REPLY

@MiSs YuU

boleh sangat =) ambik je~

~Dr.CiNta~ said... REPLY

@aqmahoocyunkqamo

syukran, all praises to HIM =)kawan se-bakal cikgu mungkin =)

iKHMA said... REPLY

ALhamdulillah:) nak ambil gmbr2 tu, bleh?

Rosaliyna Rosli said... REPLY

syukran ya dr.cinta...entry dr. byk beri sye pngajaran..huhu...mintak copy tau....thanks...:)

~Dr.CiNta~ said... REPLY

@iKHMA

ambik je ;)

~Dr.CiNta~ said... REPLY

@Rosaliyna Rosli

insyallah :) ambik je :)welcome

Hannah Damia said... REPLY

salam . mohon copy ye :) thanks

Raja Nur Hidayah said... REPLY

Mohon copy eh ? Syukran :D

~Dr.CiNta~ said... REPLY

@Hannah Damia

boleh ;)

~Dr.CiNta~ said... REPLY

@Raja Nur Hidayah

boleh je afwan ;)

Fateen MF said... REPLY

saya minta izin copy ye :) syukran

~Dr.CiNta~ said... REPLY

@Fateen MF

boleh boleh :)) afwan

Siti Nur said... REPLY

tq..Allah is saving us 4 someone special!!!

Siti Nur said... REPLY

tq...Allah is saving us 4 someone special!!!

Farah Waheeda said... REPLY

@Siti Nur

InsyaAllah ^^

Ally Potter Poyo said... REPLY

Mohon share yee :)

kartini marzuki said... REPLY

Best Best.. Ilmu dan motivasi yang bermanfaat.. :-)

kartini marzuki said... REPLY

Best.. goood.... Thanks for sharing this.. :-)

 

Blog Template by Dr.Cinta - Header Image by Dr.Cinta