Single ? Well, Allah is looking at you right now and saying; I am saving this person for someone special.

12:01:00 AM

Bismillahirrahmanirrahim~ In The Name of Allah The Most Gracious and The Most Merciful.


Salam to all readers~ =) Waah lamanya saya meninggalkan blog kesayangan demi peperiksaan yang menjelang. Alhamdulillah, saya sudah pun selesai final paper saya. Esok, saya balik ke Selangor. weee. So, dapat draw yang simple2 je malam ni.





Btw, masa saya final, saya terlalu men-tumblr kan diri. Boleh lah jenguk tumblr saya untuk tengok banyak lagi gambar-gambar yang cantik.  =)


p/s: bagi skejap saya dengar lagu dekat belog ni, huk huk, nanti saya unable kan autoplay. Syukran Jazilan Kathiran sebab menunggu. Next time, saya update lagi.


p/s/s: sorry lah update simple je ni, sangat simple. sebab tak nak y'all tertunggu-tunggu. jangan lah ambik mesej cinta kecil je ye, ambil mesej cinta yang LEBIH BESAR. Jika Allah mengizinkan, saya akan update sesuatu yang lebih berat, Insyaallah. Actually, saya masih penat lagi huhu. Thanks for visiting here=). 

47 patient (s) need treatment

  1. Tak sangke bukak komputer malam2 buta nie dapat ilmu.Alhamdulillah ..terima kasih banyak-banyak sensei . baru tersedar dari lamunan jiwa nie.hihi

    ReplyDelete
  2. TantePiya12:40:00 AM

    tq dr! terubat hati.. hehe :)

    ReplyDelete
  3. larat awak eh fara buat benda2 camni..saya lepas exam dah tak larat..kemas2 barang..har3!!
    btw, best..tetibe nak cakap, grateful to be single..ha3

    ReplyDelete
  4. @haky husky

    sensei? eish, jauh lagi tu; insyaallah ilmu kita share-share supaya dapat upgrade lagi~ =)

    ReplyDelete
  5. @NuRuLiZzATi kHaLiD

    actually taklarat pun hikhik ^___^ tapi tetibe nak draw something~

    ReplyDelete
  6. awesome ! cool ! sgt2 suke :)

    ReplyDelete
  7. suka gila entri ni.
    sekurangnya berkesan kat hati yang tengah single. hehe ^^_

    ReplyDelete
  8. @Puteri Iqa Izyan

    single itu howtt~ ^___^ don't worry, Allah sedang menulis skrip cinta anda.

    ReplyDelete
  9. salam alaik..

    entry yg sngt memujuk hati..a'la kulli hal,syukran jazilan ya ukhti
    teruskan menulis dan bukak minda n hati suma org.insyaAllah.amin.

    ReplyDelete
  10. Sukalah baca entri nih :)

    ReplyDelete
  11. tq...byk bnda yg sy dpt dpd artikel ni..:)

    ReplyDelete
  12. trima ksh byk2 ye...ats pkongsian ilmu ini...

    ReplyDelete
  13. Anonymous9:40:00 PM

    saya nak ambik gambr kat tumblr bole tak?

    ReplyDelete
  14. @farhanah

    syukra dear~ =) all praises to HIM

    ReplyDelete
  15. alhamdulillah. suka farra buat post ni :))

    ReplyDelete
  16. wah, terjawab ape yg terbuku di hati,harap ada lagi post2 yg seperti ini,bersyukur kerana tersempak dgn blog ini.

    ReplyDelete
  17. Assalamualaikum.. nak ambek mane2 gambar nak letak kt fb boleh tak? comel sgt la...

    ReplyDelete
  18. alhamdulillah..1 entry yg terbaik pernah sy bce..well done my frenz..eeh..kite kwn erk..?

    ReplyDelete
  19. @Amir

    syukran & insyaallah =')

    ReplyDelete
  20. @aqmahoocyunkqamo

    syukran, all praises to HIM =)kawan se-bakal cikgu mungkin =)

    ReplyDelete
  21. ALhamdulillah:) nak ambil gmbr2 tu, bleh?

    ReplyDelete
  22. syukran ya dr.cinta...entry dr. byk beri sye pngajaran..huhu...mintak copy tau....thanks...:)

    ReplyDelete
  23. @Rosaliyna Rosli

    insyallah :) ambik je :)welcome

    ReplyDelete
  24. salam . mohon copy ye :) thanks

    ReplyDelete
  25. Mohon copy eh ? Syukran :D

    ReplyDelete
  26. saya minta izin copy ye :) syukran

    ReplyDelete
  27. tq..Allah is saving us 4 someone special!!!

    ReplyDelete
  28. tq...Allah is saving us 4 someone special!!!

    ReplyDelete
  29. Best Best.. Ilmu dan motivasi yang bermanfaat.. :-)

    ReplyDelete
  30. Best.. goood.... Thanks for sharing this.. :-)

    ReplyDelete

Your comment?

Instagram

Followers