Dari jenismu sendiri

12:27:00 PM

Bismillahirrahmanirrahim~ In The Name of Allah The Most Gracious and The Most Merciful.


Salam to all readers~ =) Update pendek sahaja hari ini. Sekadar perkongsian gambar dari tumblr saya. 



Selamat pengantin baru Sarah & Hadi! =)


Maaf, saya semakin penat dari sehari ke sehari dengan permainan emosi dalaman serta luaran yang terkadang bergabung menjadi satu. Bahagia dan derita bercampur dalam satu adunan rasa. Saya hanya mampu update yang terpendek namun diharap punya mesej yang terselit. Pengharapan.

p/s: Laptop saya diserang virus-virus berbahaya, uuuu, so, my lappy sekejap okey sekejap tak. Sila kasihan T___T

14 patient (s) need treatment

  1. mintak tolong Jacky Chan cepat.. hehehe

    ReplyDelete
  2. Walaupun ringkas entry Dokter kali ni tp perkongsian yg sungguh bermanfaat..

    Syukran Dokter~~

    Lappy cepat sehat ye..
    Dokter Cinta kena cari Dokter lappy la mcm ni..Hehehe..

    ReplyDelete
  3. boleh sy nak tahu makna "dari jenismu sendiri" tu? sbb mcm too general je..

    trima kasih.. =)

    ReplyDelete
  4. salam ziarah. trime kasih untuk perkongisan ini. ^^,

    ReplyDelete
  5. Salam.visit here^^ nice blog.keep blogging :)
    Feel free to read my new entry @ frommetoyou~
    (^____^)

    ReplyDelete
  6. @NuNu BeBeH

    syukran! nak beli laptop baru lah ewah ewah -___-

    ReplyDelete
  7. @atiey_ika

    bahawa Dia menciptakan utk kamu isteri2 dari jenismu sndiri (makhluk-manusia sama jenisnya) spy kamu bersenang hati~ =)

    ReplyDelete

Your comment?

Instagram

Followers