Aku benci orang yang gemar melakukan maksiat sekalipun aku juga pernah melakukannya

6:12:00 PM

Bismillahirrahmanirrahim~ In The Name of Allah The Most Gracious and The Most Merciful.


Salam to all readers~ =) Sedikit update petang ini.



Mencuba untuk menjadi yang terbaik. 

p/s: saya sangat busy sekarang, maaf jika ada soalan-soalan yang tidak berjawab sama ada di e-mail, formspring dan yang sama waktu dengannya (fyi, saya amat jarang bukak formspring)


UPDATE: Nak tengok sesuatu yang sweet? Boleh terjah tumblr saya; my another clinic. (pergi lah terjah sat, dapat tengok gambar bergerak-gerak)
Sedutan;

untill I meet Mr.Husband =)

20 patient (s) need treatment

  1. makin comey belog doc cinta...

    yeah..marilah kita usaha jd yg lebih baik...insyaAllah

    ReplyDelete
  2. suka entry ni ;)
    mohon nk share boleh tak doktor ?

    ReplyDelete
  3. I love this quote! it shows the humans are imperfect and Islam accepts that....

    i shall spread the word... :D

    ReplyDelete
  4. I love this quote! it shows the humans are imperfect and Islam accepts that....

    i shall spread the word... :D

    ReplyDelete
  5. wuaah.. imam syafie pun cakap camni... aku xtaw la nak cakap camna... nice..

    ReplyDelete
  6. @THE LEKAT LEKIT STORY

    kata-kata orang berilmu seperti Imam Syafie memang terkandung banyak hikmah~ =)

    ReplyDelete
  7. @Cik Jari

    makin simple kowt, hee~ tak suka serabut2, so kasi simple je, corak pon buku mathematic, huaaa

    ReplyDelete
  8. @eyjalukman

    boleh dear~ =) semoga bermanfaat

    ReplyDelete
  9. @RuNNi

    of course you should~ =)

    ReplyDelete
  10. @shahidatul fatihah

    kata2 para pemikir Islam sungguh penuh hikmah~

    ReplyDelete
  11. blogwalking..follow..

    nice entry.. ;)

    acc-lover.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. Anonymous1:40:00 AM

    salam :)

    saya perlukan treatment~

    ibu sy nk menjodohkan sy dengan seseorang ...
    dia minta persetujuan sy ..
    saya bersetuju kerana lelaki itu baik orgnya ..cukup agamanya(insyaAllah) ..
    cuma .. apa y xpasti .. adekah die akan menerima saya .. sdgkan saya hanya gadis biasa ..

    ReplyDelete
  13. @CiK EyeRiN

    alhamdulillah, insyaallah awak, jodoh yang disusun oleh orang yang terbaik selalunya baik juga =)


    soal jodoh adalah di tangan Allah, berdoa lah kepada Allah sentiasa dalam apa pun yang hendak kita lakukan. tujukan kepada Allah selalu dalam setiap tindakan kita...


    insyaallah jika si dia punya agama, (seperti yg saudari katakan) dia akan menerima anda seadanya~ segala ketentuan dan takdir telah ditentukan oleh Allah =)

    ReplyDelete
  14. huhuhu...doc cinta..bizi rawat pesakit mana?hehe

    ReplyDelete

Your comment?

Instagram

Followers