Allah itu tidak pernah meninggalkan kita walau semua manusia di dunia meninggalkanmu

1:47:00 PM

Bismillahirrahmanirrahim~ In The Name of Allah The Most Gracious and The Most Merciful.


Salam to all readers~ =) Nothin' to update; cuma, yeah I made a little changes on my blog. Bukak lampu belog, bagi cerah. Pencerahan hidup juga mungkin dari kegelapan. Perubahan. ya, satu perubahan ke atas segala-galanya, mungkin. Saya sedang mencari kekuatan untuk update balik, cewah. Wait for me.




Nanti bila saya dah sihat iman dan hati; saya update lagi dan lagi. Just wanna share something;




"Bila kita pernah merasakan semua manusia meninggalkan diri kita; kita akan sunyi dan sepi, bertalu-talu mengatakan bahawa tiada lagi yang mengasihi; ingatlah bahawa Allah itu Maha Penyayang. Allah ada dekat dengan kita dan dia tidak meninggalkan kita walau semua manusia meninggalkanmu"






Wallahu'alam; sesungguhnya Allah lebih Mengetahui segala-galanya.=)

21 patient (s) need treatment

  1. cantik background baru :) yeah , i'll wait for your new update :D

    ReplyDelete
  2. btul, tp blog nie cantik jugak...

    ReplyDelete
  3. Allah itu sentiasa ada dalam setiap nafas kite kan..tapi pelik sesetengah orang tak percaya..hmm, anyway comel kartun tu..;)


    psstt : Tanye 5 soalan ini kepada diri anda

    ReplyDelete
  4. nice quote.. pinjam2... :)

    ReplyDelete
  5. betul tu.. Allah x pernah meninggalkan kita.. sentiasa ada ketika senang mahupun susah.. :)

    Jangan lupe singgah n komen k.. :)

    New Entry "Sejarah 2008 berulang?!! "

    ReplyDelete
  6. @amiramukri

    syukran jazilan; nak ambik mood baru~ =)

    ReplyDelete
  7. @Siti Safiyyah

    syukran yeah~ =) Allah sentiasa ada dekat dengan kita

    ReplyDelete
  8. @Wafi

    tak yah pinjam , amek je, =)

    ReplyDelete
  9. @ejulz

    insyaallah jika ada kesempatan masa~ =)

    ReplyDelete
  10. entry2 akk smue sesuai utk sy.mmg sy ad mslh skrg.n entry ni pengubat saya.terima kasih ye kak sbb tulis entry mcm gni. mmg hati tluke n keseorangan sgt skrg ni. syukran jazilan :)

    ReplyDelete
  11. @Aqua_nemo

    afwan ~ =) hati yang berkecai, serahkan pada Dia untuk dicantumkan~ =)

    ReplyDelete
  12. helwah kitir!! first time baca blog dr, sgt suka, kalo ada award sy akan pilih blog dr.. hehe

    ReplyDelete
  13. @exsapphire

    selamat membaca smpai ke hujungnya~ hehe =)) syukran kathir ya!

    ReplyDelete
  14. abg maher kata :

    Turn to Allah
    He’s never far away
    Put your trust in Him
    Raise your hands and pray

    =)

    ReplyDelete
  15. @Ammar bin Izham

    abang maher zain ha? hehe; yap thats true

    ReplyDelete

Your comment?

Instagram

Followers