Perubahan itu tidak mudah, maka berusahalah!

8:22:00 PM

Bismillahirrahmanirrahim~ In The Name of Allah The Most Gracious and The Most Merciful.








Salam to all readers~








"Sesungguhnya, Allah tidak akan mengubah nasib sesuatu kaum sehingga mereka mengubah keadaan yang ada pada diri mereka sendiri" (ar-Ra'd:11)




Saya banyak kerja, boss bagi kerja!keh3 =)




p/s: sorry lah update pendek-pendek je. =)




8 patient (s) need treatment

  1. mcm ayt hlovate..
    btw i loike~~
    ^___^

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum . walaupun isi dalam entry ni pendek , tapi padat dengan makna yang tersembunyi . lama sy tunggu entry dalam blog ni . tup - tup malam ni keluar juga . apapun terima kasih sudi ingat - mengingati :) teruskan perjuangan selagi hayat masih ada . ^^

    ReplyDelete
  3. takpe2 .update pendek pun berguna gak ;) nice entry ;)

    ReplyDelete
  4. hehe.. aida pun sejak akhir2 ni suka update pendek2 je.. ari ni plak tetiba mood nak update panjang2 skit.. XD

    ReplyDelete
  5. @sAYaP kIRi aRriJaL

    memang dari buku hlovate ni, hehe~

    ReplyDelete
  6. @Nurul Farhanah

    syukran sebab tunggu~ sorrylah yer, busy siket (siket ke?) T___T dah lama tak bermanja2 dgn belog~

    ReplyDelete
  7. @AiDa AzRyN

    haaa, rindu kowt nak update panjang2, tapi selagi kerja tak settle, selagi tu lah tak tenang ni, huhu~

    ReplyDelete

Your comment?

Instagram

Followers