Allah memberikan apa yang kita perlu dan bukan apa yang kita mahu

9:38:00 PM

Salam to all readers~ Selamat malam semua. =) Semoga kita sentiasa di dalam rahmat dan redha-Nya. Amin~  


Ramai yang bertanya kepada dr lagu apakah ini dalam belog sangat sedap? =) Okey lagu tu namanya binnabilhuda by unique & inteam. Boleh lah download ye lepas ni. =)




Tiba-tiba, hari-hari update belog pulak T_____T sebab exam lambat lagi. 2 papers left. Tak pe lah nak share something dengan readers and followers malam ni.Someone told to me this once and ianya sangat terkesan dalam hati.

 






Sebab, Allah lebih tahu apa yang kita perlukan, dan tak semua apa yang kita kehendaki itu ada baiknya. Boleh jadi apa yang menjadi kesukaan kita itulah keburukan bagi kita sebenarnya.




p/s: Thanks to Diana for texting me this quote early in the morning 7:01 a.m~ =) I do appreciate it, thanks my dear. 

p/s/s: Do visit HERE, HERE, HERE and HERE.Be positive! =D Semoga terubat apabila membacanya. I love you guys~

10 patient (s) need treatment

  1. nak link kat fb macam biase
    izinkan pliizzz
    suke sgt ini!
    *penah ke tak suke ape yg dr cinta tulis?*
    hurrmm
    huhu

    ReplyDelete
  2. salam.

    betul2 dr ek awak?haha...
    saye suke....sgt suke quote ini..makaceh ya.

    ye..ALLAH lebih tahu ape yg kite perlukan bbanding kemahuan kite.

    ReplyDelete
  3. @Anis izyan Abd Rahman

    silakan kakak~ =)

    semua ilham datang dari Allah juga~ thnx to HIM kerana dengan bantuan-Nya dapat terus menyampaikan mesej kepada readers2 semue~ =)

    ReplyDelete
  4. @King Of Single

    hek3, tak de lah dr mane pown T____T thnx again~

    HE knows what is the best for us~ =)

    ReplyDelete
  5. @twinkle twinkle

    =) sama2 beramal dalam kehidupa seharian dan dalam mujahadah menjaga hati dan bersikap positif~ =)

    ReplyDelete
  6. da pna bca bnda ni.. tp still nice post. different from the 1st one I read

    ReplyDelete
  7. @Cik Pija

    yang ni rasenye dah ramai pon baca and post cume nak post lagi utk peringatan bersama~ =)

    ReplyDelete
  8. Anonymous9:33:00 AM

    salam,izinkan saya share artikel ni,,, mekasih :)

    ReplyDelete

Your comment?

Instagram

Followers