Kita manusia serupa

9:47:00 PM

Salam to all readers~ =) Selamat hari raya. 3 Syawal.



Setinggi mana pun pangkat dan sebanyak mana pun harta di DUNIA, kepada Allah jualah tempat kembali~




Pada manusia kita berbeza, harta, pangkat, jawatan tapi kita di mata Allah sama sahaja yang berbeza cuma nilai TAQWA. Semoga kita berada di penilaian yang baik pada Allah. Insyaallah~




nak buat tag pulak, nak nyelit kat entri ni, tak buat2 lagi tag, mekaseh ye to durakhyar and fifiey. Terjahlah belog diorang ni. =)





siapa yang anda sayang? max 2 people;

1) family

2) friends


adakah anda rasa belog anda cantek?

cantek lah kowt, waaaaah =)


nyatakan ciri-ciri belog yang baek bagi anda

1)sekali terjah belog dia, ada dapat something NEW. ilmu and whatsoever bukan hanya story mory picisan

2) tak banyak application macam jam, tarikh calendar and bla bla bla sama waktu dengannya, inilah yang memberatkan belog anda.

3) simple and tertarik menarik kau memang gempaklah belog =)



oke next award pulak;


apa yang bermain di fikira uolls sekarang?

-adoyai, cuti dah makin nak habes, HUWAAAAAA, malas lahhh



apa nama samaran uolls?

-dr.cinta lah kowt ye dak?



berikan 3 orang yang uolls sayang?

aiseh, soalan ni je tanya =____=

1) family
2) friends
3) spongebob and the gang, haha



panggilan untuk si dia?

apa dia2 ni? sape? spongebob ai ke?



hadiah yang uolls nak kan dari orang istimewa

-waaah, terhebat, ai nak Nikon DSLR =) hantaran kawen okey?



Belog mana yang uolls suka visit?

belog mane erk? Guwa jalan je mana2 belog~ =)


dan tambahan satu award lagi ni, mekaseh =D di atas pengiktirafan ke atas belog yang kreatif ini T____T





apa-apa pown thnks bangat ya for these awards~ =)Guwa dah lama tak buat award mengeward ni, xde orang nak kasi T_____T




0 patient (s) need treatment

Your comment?

Instagram

Followers