Beruntunglah sesiapa yang berpuasa!

8:59:00 AM

Salam to all readers~ =) Morning semua. Rindu dekat belog, dekat readers, dekat followers, dekat semua.


*tiba-tiba

{ Telah datang kepadamu bulan Ramadhan,awalnya adalah Rahmah, pertengahannya Maghfirah, dan pengakhirannya adalah pembebasan dari api neraka }



Insyaallah. Dah lama sebenarnya tak belogwalking. Especially sekali masa Ramadhan ni. Tup tup terjumpa ini Mesin wuduk automatik pertama di dunia. Waaaah, makin canggih dunia. Tak nak cakap banyak, layan gambar je lah.





p/s: Owwwh, baru tahu. credit to this blog~


18 patient (s) need treatment

  1. hebat..dlm masa yg sama memudahkan lagi untuk mereka yang kurang berupaya..

    ReplyDelete
  2. yups~ kat mane benda ni erk? blom nmpak lagi~

    ReplyDelete
  3. wow~
    style gile
    eeerrr...suke tepung pelite tuhhhhh~~

    ReplyDelete
  4. fuyoooo teringin gunaa sama

    ReplyDelete
  5. anis izyan:

    eh eh melencong tengok mknan pulak erk =) haha

    ReplyDelete
  6. naz:

    agak2 around masjid kat kl je ke ader erk?

    ReplyDelete
  7. laa...xpnah tpikir akn ada bneda ni..
    myenangkn ke

    ReplyDelete
  8. sfatimahzj:

    insyaallah, teknologi diciptakan utk menyenangkan manusi ye dak?

    =)

    ReplyDelete
  9. iqbalsyarie:

    insyaallah~ =)

    ReplyDelete
  10. Manusia adlh stu2nya makhluk Allah yg berakal. x hairanlh mnusia boleh cpta sume ni. Dh lame xjln2 kt cni. (^_^)

    ReplyDelete
  11. eh eh..kuih tako. kat tmpt sy, kuih pelita tu dikenali ngan nama kuih tako! :)

    ReplyDelete
  12. kasotputeh:

    yup, thts true~ aah tu la da lame tak nmpak tapak kasut kat belog ni, haha =)

    ReplyDelete
  13. syeeda:

    kueh tako? negeri mne tu? hee~ kat slgor pggil pelita je~ -____-

    ReplyDelete
  14. Err kreatif2..
    letak la gambar kuih banyak sikit =P

    ReplyDelete
  15. wan gerrard:

    ish nanti batal pose, haha~

    ReplyDelete
  16. uu..first2 dah bukak dengan kuih..
    huu~
    lambat gi berbuka ni.

    ReplyDelete
  17. noor afzan:

    menguji imann~ =) hee

    ReplyDelete

Your comment?

Instagram

Followers