20 things I love about me =)

11:23:00 AM


Salam to all readers~ =) Hari ni nak melangsaikan hutang piutang yang sudah lama tertunggak, sebab hari ni baru ada free sikit, kelas belum berapa nak start lagi.



saya tag kepada:

Asked
sila buat yang macam ini or list kan saje 20 benda pelek yang ada pada anda~ =)




Anda mesti memberi pujian kepada pemberi award ini


Aisehmen, soalan macam ni pown ada ke? Wahaha, okey lah Asked sayang, kau memang comel, untuk melihat kecomelannya, boleh terjah dekat sini.

Sila beri award ini kepada 10 blogger yang lain

sindrom malas menyerang secara tiba2



Anda mesti memberitahu blogger tersebut

sindrom semakin parah, tsk


Bagaimana anda boleh digelar blog yang best dan hebat?

Alamak, I ni pemalu lah, kena ada style tersendiri mungkin?



Ada satu lagi award yang baru diterima, thanx tu Qurratu.




Suka tak dapat award ni? Bagi ucapan sikit.


Owh suka2, terima kasih daun keladi pemberi award. Boleh jenguk blog dia



Bintang tu cantik tak di mata kamu? Suka bintang?


Cantik, tapi dr lagi suka pelangi, heee, lagi kalerful gitu.



Dua blog kamu selalu jenguk dan baca entry barunya.


Asked "comel" & kakak Shazika



Bagi award kepada 3 blogger terpilih



sindrom malas tak boleh nak tolong dah T__T tsk. Bertuah betul lah kau ni dr.







2 patient (s) need treatment

  1. ceh tulisan tak dpt diperbetulkan T____T

    ReplyDelete
  2. kalu sy mtk putus sbb pk mase depan, even hati masih syg?? kejam ke?

    ReplyDelete

Your comment?

Instagram

Followers