Penghargaan dari dr untuk anda2 semua =)

8:17:00 PM

Salam to all readers~ =) Akhirnya selamat sudah dr sampai di kampung Terengganu ini semula, so, hari ni tak ade ape sangat pown nak dikata, just nak menyampaikan sikit award yang tak seberapa ini kepada followers2 dr yang stalk dr (whaha) Terima kasih banyak2 okey. =) Boleh lah tepet dekat blog masing2 kalau tak kebaratan, =')



Oleh itu, anda dikehendaki menjawab beberapa soalan (tak banyak sikit sahaja-ada lah jugak macam nak jawab soalan exam pendidikan Islam pasal I am ustazah-to-be =) ):


1) Bagaimana anda dapat menjadikan blog anda sebagai medan dakwah? =)

2) Sumbangan selama anda menjadi blogger?
  • diri sendiri
  • orang lain
  • Islam
3) Apa yang anda dapat sepanjang menjadi blogger (positif & negatif)

4) Blog jenis yang macam mana (pada pandangan anda) yang anda suka stalk?

5) Tag lagi 5 kawan anda (bagi award ni plus jawab soalan cepugangsa ini okey)


Dr tahu dah lama korang tak jawab kertas Pendidikan Islam, muahaha, oleh itu test minda anda, terima kasih sudi amik award yang tak seberapa ini tanda penghargaan kepada readers2 dan followers2 sekalian. Dr dah sempat jelajah beberapa blog followers, yang lain belum sempat lagi, siapa2 yang perasan (heh) dia follow dr jangan segan2 sila amik award ni ye, khas buat anda2 semua =') ~


19 patient (s) need treatment

  1. followers2, amek award =) nak tunggu saye jelajah blog kamu, t ye, xlarat daaaa

    ReplyDelete
  2. I like this!!!..hehe..

    hehe..ustazah nadiah mahu jawab soalan ustazah fawae!..^^

    ReplyDelete
  3. belum dpt nk post lg taw..:)

    uiks?tukar gmbar ke?..baru je amik yg putih td..

    ReplyDelete
  4. thx dr. tuk award ni.siepal mmg stalker terhebat.hee:)

    ReplyDelete
  5. thx...nanti saya buat...:)

    ReplyDelete
  6. ifa tasya:
    mekaseh, award biasa2 jer, nak kasi cash xberwang pulak, heee =)tanda penghargaan kepada readers2 semua~

    ReplyDelete
  7. adeh!zaza stalker?ngeh3~tq2..

    ReplyDelete
  8. heh,xpenah lg jumpe award gni..huhu..nti ade mase siti jawap eh? ^_^

    ReplyDelete
  9. gransazer:

    hehe, yup greatest stalker =)

    ReplyDelete
  10. s.i.t.i:

    okey dear, anytime anywhere, heh =)

    ReplyDelete
  11. thanks for the award :)

    ReplyDelete
  12. lme x bkak blog.. bkk2 je dpt award dr dktor. I dont believeeeeee thissss!!

    ReplyDelete
  13. percaya lah kasut puteh~ =)

    ReplyDelete

Your comment?

Instagram

Followers