Kalau boleh tak nak duduk asrama dah lepas ni, okey nak pergi duduk luar pulak sem depan =__=

2:11:00 PM


Salam to all readers~ =) pagi tadi semua busy2 dengan nak pindah belog eh silap malas-nak-backspace blok. I dapat blok paling hujung di dunia (abas) =__= dan duduk bawah sekali, okey dah jangan nak ceroboh bilik I pulak. Setelah I meluahkan rasa ketidakpuashatian yang sungguh comel sekali dalam entri ini. Maka hari ini saya nak sambung balik ketidakpuashatian saya ini. wahahaha. Tahu lah mana ada sangat orang nak baca entri dr yang makin lama makin merapu meraban je saban hari, huaaaa!!





Nampaknya makin terpinggirlah aku duduk kat bawah ni, dahlah kurang selamat duduk bawah sekali ni, heish, lepas ni kena upah bodyguard banyak-banyak nak bagi jaga bilik I dengan rumate I. semoga kita selamat, rumate! gambate! waaah, rumate aku mana ada baca pown belog aku neyh =__= dia memang tak dapat internet dari dulu lagi, haiyaa!





I'm sure sekarang, orang tengah sibuk2 dengan piala dunia fifa ni, jadi I pown nak sibuk2 jugaklah, heee, I nak cop England, muahahahaha =__= Lepas ni I dengan adik I akan berkampung depan TV sambil makan tempe goreng cicah kicap pedas masa tengok fifa nanti, yihaaa, owh adik, tunggu kakakmu yang comel ini balik ye =) (adik aku pown takkan baca blog ni =___=)






p/s: go go england, I sokong you okey, =) erk, kejap aku, kejap saya, kejap dr, kejap I, gedik betullah dr chenta sorang neyh =__=



8 patient (s) need treatment

  1. Salam Dr Cinta
    Hm,memang semua akan demam World Cup.Lepat pulak pilih Itali..harap depa kembali menyinar dalam wc ni..thankz sudi lawt blog lepat.Lepat dah add n folow Dr.nanti Dr folow lepat yer.Link blog Dr dalam section Blog Feymes dan banner blog Dr dlm section Friendz Banner.tq..

    ReplyDelete
  2. ark..aaa.. sokong mana2 pasukan yg menang.. hahah. =D

    ReplyDelete
  3. insyallah tak de pape :)

    em, ku belum rasa demam fifa lagi...

    ReplyDelete
  4. student ipg eh?
    course ape?

    ReplyDelete
  5. gooseberries~

    taw tak pe, waaah =__=

    ReplyDelete
  6. 'aqilah, xde demam mane pown lah, just sesajer jerk nak sibuk2, wahaha

    ReplyDelete

Your comment?

Instagram

Followers