Download tulisan2 cun untuk lappy tersayang anda =)

10:55:00 AM

Salam and selamat pagi semua readers~ =) Hari ni just short post saje nak bawak korang semue mendownload tulisan2 yang sangat cantik untuk lappy tersayang anda =) Jom pergi download tulisan2 ni~ Jom pergi sini. =) kasi preview sikit. Klik untuk tumbesaran terlampau okey? tapi sehari 100 tulisan saja, ada limit, esok sambung lagi okey? Juga boleh try di sini ye.





p/s: selamat mencuba~ =)


2 patient (s) need treatment

  1. waa..best2!!!...hehe..thankz cz sharing!..:)

    fawae...ajarla saya,camna nak wat tulisan kat adress bar tu bergerak-gerak..huhu..nice taw!

    ReplyDelete

Your comment?

Instagram

Followers