3 perkara anda buat anda dapat pahala senang-senang je =)

5:34:00 PM

Salam to all readers~ =) Benda ni benda simple je yang kita kena tahu 3 benda yang kita lihat dapat pahala (credit to asked yang mengingatkan diri saye juga)



1) tengok kaabah







2) tengok al-Quran






3) tengok picture mama & abah uolls =) bukan pakwe-makwe uolls =)





Selamat beramal ~


12 patient (s) need treatment

  1. bila lah saya mahu rasakan nya sama haha

    ReplyDelete
  2. ohh.. baru tahu.. ^___^

    ReplyDelete
  3. haa,btol tuh.
    daripada tgk mke pakwe makwe.
    baek tgk mke ibu bapa.
    tenang dan dapat pahala lagi.
    :D

    ReplyDelete
  4. uik?xpenah tau pn info2 nih.huhu ^_^

    ReplyDelete
  5. naz:
    =) senang je nak dapat pahala bukan?

    ReplyDelete
  6. aiz:

    same2 berkongsi, bende kecik pown banyak kiter tak tahu kan? =)

    ReplyDelete
  7. jiedan:

    ha, taw xpe, lepas ni kurangkan tengok mke awek lah erk dekat nset (heh, wat walpaper kan =) )

    ReplyDelete
  8. s.i.t.i : (waah, macam baru pandai eja)

    hehe, ni dye info lama yg baru kiter tahu

    ReplyDelete
  9. ohh. tengok gambar mak ayah dapat pahala ea??

    alhamdulillah, syukur memang letak gambar dekat meja study. pembakar semangat. :D

    ReplyDelete
  10. amanina: bbagus2 =) letak bakal-mama-abah pown boleh, ngee~~ wahaha ade dah ke stok calon mak metue =)

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah.. Islam itu mudah dan indah...

    ReplyDelete

Your comment?

Instagram

Followers