Crocs ada kalimah Allah? Balik check kasut crocs uolls tu~

11:59:00 AM




Salam to all readers =) Fuh, one more paper left okey, so masa I google2 tadi, I tiba2 terbaca ni Crocs ada kalimah Allah? Ish macam2 lah dunia sekarang ni. Uolls tahu kan Crocs ni kan fofular kat Malaysia sekarang ini. Cuba uolls perhatikan lambang crocs yang buaya darat ni, heh!









okey, rotate2 jom tengok apa di sebalik lambang buaya darat ini, okey -_- tadaaaa, sudah diterbalikkan =)









Waaah, hebat kau eh cipta logo buaya darat ni letak kat tapak kaki umat Islam suruh pijak-pijak pulak? Apakah?! Actually banyak lagi agenda-agenda yahudi ni nak menyesatkan kita. Yang ada crocs tu, uolls pikir2 lah macam mana nak bagi hilang ni, eh2 bakar je lah, wahaha. (naseb tak ada crocs, I beli yang len jenis punyer, hee)









p/s: umat Islam, beware lah ye, alert dengan setiap benda yang melibatkan agama Islam kita. =) sebar-sebarkan pada umat Islam yang lain ~



8 patient (s) need treatment

  1. xsangka mcam ni. nak pegi check la tngok ade x.

    ReplyDelete
  2. silalah check, kikis pown tak pe kowt, asal tak de lamabang tu, uu, cne erk

    ReplyDelete
  3. ish2~..jahat sungguh org kafir nie kan~....(~_^)...halus sgt keje die..kadang2 kite xperasan ape yg diorg wat semua ade muslihat sendiri...(~_^)....

    ReplyDelete
  4. jgn support....
    boikot....
    bakar saje kasut crocs anda yg telah dibeli....

    aduhhhh doc....sy sakit

    ReplyDelete
  5. pergh....diorg nie sungguh bijak....susah nak teliti jenama yg ade nama Allah....masya-Allah...

    ReplyDelete
  6. asiah:

    dyorang akan wat macam2 utk sesatkan kiter bgi kter tak perasan yg sebenarnye kter ni dah wat dosa, nak tarik kita skali, ish3, so, beware okey =)

    ReplyDelete
  7. frozen angel:

    hehe, naseb takde crocs, yayayayaya, -__- fuh

    ReplyDelete
  8. nas:

    tahu tak pe, =) ntah2 bntk lagi brg2 seharian yg kiter gunapakai ni ade benda2 camtu, ish3

    ReplyDelete

Your comment?

Instagram

Followers