Kad Kahwin bajet rendah :)

7:38:00 PM

Salam to all readers. Hari ni dah masuk April dah. Yey, elaun baru masuk nanti.Click Me
Waiting to be ber-wang. Jadi, sebelum jadi ber-wang, sekarang tengah buat penjimatan hebat ke atas semua benda. (+___+) Nanti bila uolls nak kahwin nanti, tak payah pergi tempah kad kahwin, boleh buat sendiri jimat dan save bajet. Nanti boleh buat.





Okey, dah siap pown akhirnya.Click MeDah boleh kahwin dah lepas tu.

7 patient (s) need treatment

  1. Wow, this is so sweet!

    ReplyDelete
  2. apakah kahwin tu semudah membuat kad ini...
    hurm...

    ReplyDelete
  3. rda > boleh try larh yer :)pastinyer smpai kat aku, yg cantek camni~ hehe, yg terok dr ni, akx trime, haha

    ReplyDelete
  4. aisya S > kawen tak smudah wat kad kawen ni :) bila dah kawen, ada anak3, hihi, pastu, ade tggungjawab, kawen memerlukan tggunjwb yg besar , bukn sukesuki jer kawen utk keseronokan~ :)

    ReplyDelete
  5. da siap??
    hahak
    senang nye la nk kawin
    :)

    ReplyDelete
  6. leh letak step by step tak nak lipat kad tuh.. sangat cantik!!

    ReplyDelete

Your comment?

Instagram

Followers